Kinderen en scholen

Hallo, wat leuk dat je een kijkje op onze site neemt! Ben jij al in ons museum geweest? Er zijn bij ons allerlei activiteiten te doen. Van alles is er te ontdekken en te bekijken. Speciaal voor jou is er een kinderrondleiding en ook de excursies zijn erg leuk!

Kinderen

Kom je mee met een groep of ben je met je ouders? Je kunt bij ons een speurtocht door het museum doen en zo op jouw eigen manier kennismaken met de geschiedenis van Arnemuiden. Geniet van alle mooie dingen die er te zien zijn en verwonder je over alles wat voor jou nu onbekend is, maar vroeger erbij hoorde. Ook krijg je extra aandacht tijdens de rondleidingen. Geschiedenis is niet saai, maar juist erg interessant!

Scholen
Ook als je met jouw school naar ons museum komt, maken we er wat leuks van. Samen met de kinderen uit je klas krijg je een speciale kinderrondleiding en kun je een speurtocht door het museum doen. Ontdek allerlei dingen over vroeger en leer hoe de mensen in Arnemuiden lang geleden leefden. Voor reserveringen en/of vragen kan jouw juf of meester altijd contact met ons opnemen.